Banovci 24c, 9241 Veržej
+386 70 676 994
Rezerviraj

Kolesarske poti

  • Najem e-kolesa17€/dan

    Cena velja za najem 3 dni ali več
  • Najem e-kolesa20€/dan

    Cena velja v primeru najema dveh koles
  • Najem e-kolesa30€/dan

    Cena velja za najem samo enega kolesa

Kolesarske poti

Vinska kolesarska pot

Opis vinske kolesarske poti:

Pot je dolga približno 50km. Na poti boste videli Gajševsko jezero in ribnike Podgradje. Na kosilu ali degustaciji vin se boste ustavili v dvorcu Jeruzalem in vinski kleti Puklavec. Na poti skozi Nunsko Grabo boste uživali v čudovitih razgledih med vinogradi. V čebelarstvu Tigeli boste poskusili med in medene likerje ter si ogledali čebelnjak z okolico. Pri Babičevem mlinu na reki Muri pa si boste ogledali še edini delujoči mlin s pomočjo katerega pridelujejo moko.

Kulinarična kolesarska pot

Opis kulinarične kolesarske poti:

Pot je razdeljena na dva dela (Prekmurje in Prlekija) in je dolga slabih 100km. Na Prekmurski strani boste obiskali Otok Ljubezni, Tropski vrt, posestvo Passero in Soboško jezero Expano. Na Prleški strani pa boste obiskali in degustirali Vina Kos ter uživali v prečudovitih razgledih na vinski cesti Jeruzalem.

Kolesarska pot Prekmurje

Opis kolesarske poti Prekmurje:

Kolesarska pot je dolga slabih 60km.Tik ob reki Muri boste obiskali Otok Ljubezni in brod na Muri Melinci. V Renkovcih si boste ogledali pridelavo prekmurskega paradižnika Lušt ter se ustavili na kosilu v gostilni z vinsko fontano pri Lujzi. Na poti domov pa se boste ustavili ob soboškem jezeru

Kolesarska pot Radenci - Gornja Radgona

Opis kolesarske poti Radenci – Gornja Radgona:

Pot je dolga 45km. Pot vas bo ponesla na vinsko fontano Kapela, kjer se razprostira čudovit razgled vse do Avstrije. Degustirali boste različna vina lokalnih pridelovalcev. V domu penine Radgonske gorice so pripravili pet različnih degustacijskih menijev, ki vam omogočajo medsebojno primerjati izbrane penine in tako bolje razumeti razlike med njimi oz. njihove posebnosti.

Pomaknite se na vrh