DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI SUNRISE BANOVCI

POGOJI UPORABE

Obvestilo ob piškotkih se nanaša na www.apartmaji-banovci.si, ki je v lasti in pod Invesher d.o.o., opisuje pa način, kako uporabljamo osebne podatke, ki jih zberemo s piškotki in drugimi tehnikami, vključno s piksli (‘Piškotki’) na naši spletni strani www.apartmaji-banovci.si (‘Stran’).

Obvestilo o piškotkih

Zbiranje podatkov

Ob obisku Strani oz. ogledu naših ciljanih oglasov podatke samodejno zbiramo s pomočjo Piškotkov. S Piškotki zbiramo naslednje podatke: IP naslov, ID naprave, ogledane strani, informacije o brskanju, vrsta brskalnika, operacijski sistem, ponudnik internetne povezave, izhodiščni URL naslov in lokacija – odvisno od naprave, ki jo uporabljate.

Pikotki

Ob obisku Strani oz. ogledu naših ciljanih oglasov podatke samodejno zbiramo s pomočjo Piškotkov. S Piškotki zbiramo naslednje podatke: IP naslov, ID naprave, ogledane strani, informacije o brskanju, vrsta brskalnika, operacijski sistem, ponudnik internetne povezave, izhodiščni URL naslov in lokacija – odvisno od naprave, ki jo uporabljate.

Piksli

Več podatkov o piksel oznakah: Piksli (imenovani tudi ‘spletni svetilniki’ ali ‘čisti gifi’) so elektronske datoteke, ki jih navadno sestavljajo slike velikosti enega piksla in jih je možno vdelati v spletno stran ali informativno e-sporočilo, kot so spletne novice. Piksle lahko uporabljamo, da namestimo oz. prepoznamo Piškotek na vaši napravi, če uporabljate naše storitve.

Piškotki zunanjih ponudnikov

Piškotki zunanjih ponudnikov: določenim zunanjim ponudnikom omogočamo nameščanje Piškotkov. Če želite vedeti, kateri ponudniki nameščajo take Piškotke, nas kontaktirajte na spodaj objavljene kontaktne podatke.

Namen obravnave - Informacije o vas, vključno z osebnimi podatki, ki jih zberemo s pomočjo Piškotkov, zbiramo v naslednje namene:

Omogočanje uporabe naše Stran

Informacije, ki jih zberemo s pomočjo Piškotkov, vam omogočajo uporabo Strani. Pri uporabi Piškotkov v ta namen gre za naš legitimni poslovni interes.

Izvajanje analitike glede uporabe naših storite

Informacije, ki jih zberemo s pomočjo Piškotkov, uporabljamo za analizo uporabe naše Strani in pripravo poročil o uporabi naše Strani. S Piškotki tudi sledimo vaši uporabi Strani in izboljšujemo uporabniško izkušnjo in kakovost Strani. Pri uporabi Piškotkov v ta namen gre za naš legitimni poslovni interes.

Omogočanje ciljanega oglaševanja

Informacije, ki jih zberemo s pomočjo Piškotkov, uporabljamo za naše legitimne poslovne namene zagotavljanja ciljanega oglaševanja. Po potrebi pred namestitvijo Piškotkov v ta namen pridobimo dovoljenje. Dano dovoljenje lahko kadarkoli prekličete. Prav tako lahko kadarkoli prepoveste našo obravnavo vaših osebnih podatkov v oglaševalske namene.

Tržna raziskave

Informacije, ki jih zberemo s pomočjo Piškotkov, uporabljamo za naše legitimne poslovne namene opravljanja tržnih raziskav (npr. analiza segmentacije tržišča oz. trendov, preferenc in vedenja, raziskave produktov in storitev ter učinkovitosti trženja oz. oglaševanja) oz. razvoj produktov (npr. analiza značilnosti tržnega segmenta ali skupine strank ali uspešnosti naše Strani, da bi Stran lahko izboljšali).

Če želite preprečiti uporabo Piškotkov, kot je opisana v tem razdelku, vendar nimate na voljo mehanizma za to potezo (npr. v nastavitvah brskalnika), se obrnite na info@apartmaji-banovci.si.

Deljenje podatkov

  • BookingSuite: vaši osebni podatki so lahko deljeni z BookingSuite B.V. na naslovu Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nizozemska – podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo suite.booking.com.
  • Deljenje z zunanjimi ponudniki: vaše osebne podatke delimo z zunanjimi ponudniki, kot to omogoča zakon in kot je opisano spodaj, npr. s ponudniki storitev, ki delujejo v našem imenu. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo oz. dajemo v najem.
  • Pristojni organi:: osebne podatke razkrijemo organom kazenskega pregona in drugim vladnim organom, če je to pogojeno z zakonodajo ali nujno potrebno za preprečitev, zaznavanje ali pregon kaznivih dejanj in prevar.

Shranjevanje podatkov

Obstaja razlika med sejnimi Piškotki in stalnimi Piškotki. Sejni Piškotki trajajo le dokler ne zaprete svojega brskalnika. Stalni Piškotki pa imajo daljšo življenjsko dobo in se ne zbrišejo samodejno, ko zaprete svoj brskalnik. Želimo uporabljati oz. dovolimo uporabo Piškotkov, katerih najdaljša življenjska doba je 5 let. Le v izjemnih okoliščinah, npr. iz varnostnih razlogov (kot je zaznavanje prevar) in ko je to nujno potrebno, bo Piškotek imel daljšo življenjsko dobo. Če imate vprašanja glede specifičnih obdobij shranjevanja, se obrnite na nas prek spodnjih kontaktnih podatkov.

Vprašanja oz. pritožbe

Če se pojavijo vprašanja ali nejasnosti glede obravnave vaših osebnih podatkov oz. če želite izvajati katero od pravic, ki vam pripadajo v okviru tega obvestila, nas kontaktirajte na info@apartmaji-banovci.si . Z vprašanji oz. pritožbami se lahko obrnete na vaš lokalni urad za varovanje podatkov.

Spremembe obvestila

Tako kot se nenehno spreminja naš posel, se bo občasno spremenilo tudi to Obvestilo o Piškotkih. Če želite videti občasne spremembe Obvestila o Piškotkih, vas vabimo, da si za ogled sprememb preberete Obvestilo o Piškotkih.

KONTAKT

Stopite v stik z nami

    ROOMS

    Best Promotions