Banovci 24c, 9241 Veržej
+386 41 369 214
Rezerviraj

Wellness soba

  • Learn More

Opis

Opis

Nedvomno najboljša izbira za oddih v dvoje. 46m2 velika soba z IR savno, jacuzzi-jem, veliko zakonsko posteljo, počivalnikom in balkonom z ležalniki. 

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

V sobo lahko vstopite od 16:00 ure naprej. Če isti dan ni menjave gostov, je prihod lahko med 10:00 in 12:00 (obvestiti en dan pred prihodom) Ključ prejmete na recepciji na istem naslovu: Banovci 24c. Odhod iz apartmaja je do 10:00.

Avto parkirate brezplačno na skupnem parkirišču zraven apartmajev.

Zajtrkujete v ločeni jedilnici zraven apartmaja s samopostrežnim bifejem od 8:00 do 10:00. Zajtrk je 7€ na odraslo osebo, 3,5€ za otroke od 10 do 14,99 let in brezplačen za otroke do 9,99 let.

Obiščete nas lahko v vseh letnih časih! Poletje je idealno za obiskovanje okolice reke Mure, obisk jezer, kulturnih in naravnih znamenitosti … V jeseni okoliški gozdovi dobijo barvito podobo, vinogradi dozorijo in so v tem času vredni obiska. Poseben čar Banovci dobijo decembra, ko se po celotni vasi odvija Božična vas Banovci. Domačini okrasijo domove in pred hiše postavijo jaslice, katere si lahko obiskovalci ogledajo. Odvijajo se različni sejmi in božični koncerti. V času pomladi, ko se narava prebuja, vas bodo navdušili okoliški travniki polni zelenja in cvetlic.

Vsaka rezervacija je potrjena, ko je plačana akontacija v višini prve nočitve. Akontacija se ne vrača. Do 7 dni pred prihodom je možno rezervacijo preklicati, v nasprotnem primeru se vam zaračuna 100% znesek. (V času pandemije COVID-19 so pravila drugačna, za dodatne informacije pišite na info@apartmaji-banovci.si ali 041 369 214)

Tudi v letu 2021 sprejemamo turistične bone! Za potrjeno rezervacijo je potrebna akontacija. Če se ukrepi zaostrijo in vam bo onemogočen dopust pri nas, se akontacija v celoti vrne!

Samopostrežni zajtrk

Samopostrežni zajtrk

Scroll to top